Vissa läkare ser fram emot varje arbetsvecka

Vissa läkare ser fram emot varje arbetsvecka

Som specialistläkare finns det i dagsläget ett antal alternativa sätt att arbeta för patienternas bästa och med god läkaretik i fokus. Ett sätt är att arbeta som resursläkare tillsammans med oss på Rent-A-Doctor.

När du arbetar tillsammans med oss innebär det att du under huvuddelen av din faktiska arbetstid kan fokusera på att ge patienter god vård och bra förutsättningar för ett snabbt tillfrisknande. All din kompetens och all din erfarenhet tas tillvara för patienternas bästa på varje arbetsplats oavsett var du är stationerad. 

Istället för att sitta i möten och med administrativa kliniksysslor kan du alltså tillföra dina specialistkunskaper till den faktiska vården där du är efterfrågad och därmed göra skillnad varje dag. Det är värdefullt!

Men det som i en alltmer flexibel tillvaro kanske lockar dig mest är att du har möjlighet att själv välja när du vill jobba, det är alltid du som avgör vart i landet du vill åka och du bestämmer hur mycket av din tillgängliga tid du vill lägga på arbetet. Frihet och trygghet – det är själva meningen med att arbeta som resursläkare hos Rent-A-Doctor. 

Hur går det till?

Du engageras av en seriös arbetsgivare som är lyhörd för just dig. Vi vill gärna vara ditt självklara förstahandsval av arbetsgivare när du bestämmer dig för att arbeta som resursläkare. Vårt mål är att du ska trivas när du arbetar med oss och vi gör vårt yttersta för att du verkligen skall känna dig nöjd med vårt samarbete. Vi arbetar enligt våra ledord; personlig, engagerad och professionell, vilket innebär att vi verkligen arbetar med att ge dig personlig service och det där lilla extra. Förhoppningsvis öppnar det flera dörrar för dig att välja mellan. 

Vi har lång erfarenhet och kan marknaden vilket ger dig kvalitet och trygghet. Ordning och reda präglar våra rutiner vilket förmodligen har bidragit till att så många erfarna och kvalificerade läkare redan har sökt sig till oss och sedan stannar kvar och bygger vidare på vårt gemensamma fina renommé. 

Sedan starten 1994 är Rent-A-Doctor ett bolag som har haft en långsiktig idé om hur vi som fristående företag skall främja patienterna, vården och de läkare som arbetar i den. Därför har vi även en seriös och långsiktig kontakt med alla de landsting och de privata alternativ som vi arbetar tillsammans med och har ramavtal med. Vi är auktoriserade och har även kollektivavtal med läkarförbundet. För att fortsätta att förbättra kvalitet och ta ansvar för vår miljö är vi även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2008 och 14001:2004.

 

Kontakt?

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta med oss är du välkommen att fylla i en intresseanmälan; http://rentadoctor.se/att-arbeta-for-oss/intresseanmalan/

Vår hemsida

Känner du att du vill veta mer och vill ställa frågor är du mer än välkommen att ringa oss på 08-54 58 50 50. Vill du ha direktkontakt med en konsultchef inom just ditt verksamhetsområde finns vi alla på vår hemsida; http://rentadoctor.se/kontakt/

Lediga tjänster

Våra lediga tjänster; http://rentadoctor.se/att-arbeta-for-oss/lediga-uppdrag/

 

Välkommen!

    Lediga jobb hos Rent-A-Doctor
  • Radiologi Sverige

    Röntgenspecialister Rent-A-Doctor