När CS förra året beslutade att sälja villorna i Haut de Cagnes var inriktningen att leta efter andra hus på franska rivieran. En annan idé var att ersätta några av de 22 husen i Duved med några lägenheter i Alperna, se LT nr 22/2011.
Husen i Frankrike är nu sålda. Men fritidshusen i Duved behålls alltså, vid sidan av husen i Skanör och på Kanarieöarna.

– Vi diskuterade att minska med några hus i Duved på grund av kort säsong, men just nu är det inte aktuellt med försäljning av Duved. Vi hoppas höja beläggningsgraden. Vi har fräschat upp husen, och vi jobbar på ett nytt bokningssystem som ska göra det möjligt att boka på nätet dygnet runt, säger förbundets vd Håkan Wittgren.
Och än så länge är det inte aktuellt med några nyförvärv.
– Vi har velat avveckla in­nan vi utvecklar. Vi har gjort en del sonderingar men inte fastnat för något. Ett förslag från medlemmar är att hitta en resebyrå med ett varierande utbud. Vi jobbar vidare med frågan, säger Håkan Wittgren.

Läkarförbundet driver även hotell- och konferensverksamhet på Kommendörsgatan 9 i Stockholm. Hur hotelldelen ska utvecklas utreds. Konferensdelen kommer nu att läggas ned, beslutade CS. Nya och större möteslokaler kan eventuellt skapas i bottenvåningen på Läkarförbundets hus på Villagatan, berättar Håkan Wittgren.