Vad har hänt med Läkartidningen.se?

– Det ena är att vi anpassat utseendet till papperstidningen som bytte utseende vid årsskiftet. Det andra är att vi anpassat sajten för de som läser tidningen i mobiltelefonen, vilket fler och fler gör. I somras läste till exempel 50 procent av våra digitala läsare tidningen i mobilen. Sajten är nu responsiv, vilket innebär att innehållet anpassar sig till den skärm man använder, oavsett om det är dator, padda eller telefon.

Hur länge har ni arbetat med den nya sajten?

– Vi har pratat om det länge. De första skisserna gjordes i höstas, och sedan har vi filat på den då och då fram till nu.

Hur känns det nu när den är i gång?

– Det känns jättebra, men det finns alltid småfel och saker vi kan putsa till. Den läsare som hittar något problem får gärna höra av sig till mig på elisabet.ohlin@lakartidningen.se.