»Capio S:t Görans sjukhus har en ny strategisk plan med en tydlig målbild för 2030 som ledstjärna och närmar sig en upphandlingsprocess. Vi behöver därför fortsätta att vara steget före i vårdens utveckling genom ständiga förbättringar, digitalisering och utvecklade arbetssätt för våra patienters bästa«, säger Gustav Storm. Foto: Capio

Gustaf Storm har tidigare varit verksamhetschef för akutkliniken på samma sjukhus och tillträder den 24 april som vd efter Peter Holm, skriver Capio i ett pressmeddelande.

– Gustaf har en stor bredd och erfarenhet från sina tidigare roller att leda och utveckla modern sjukvård. Tillsammans med sjukhusets ledning och personal, är jag övertygad om att Gustaf kommer att utveckla Capio S:t Görans sjukhus att fortsatt ligga i framkant av vården i Stockholm och Sverige, säger Britta Wallgren, vd för Capio Sverige, i pressmeddelandet.

Gustaf Storm började vikariera som undersköterska på Capio S:t Görans sjukhus 2006 när han gick på läkarlinjen och har även gjort delar av sin AT där. Efter legitimationen arbetade han som managementkonsult och affärsutvecklare för Capio Sverige och som vd på Capio Artro Clinic.