Pontus Klingmalm och Tuba Görgülü – fick ros. Foto: Selfies

Pontus Klingmalm fick priset för att han »…med sitt smittsamma engagemang /…/ gjort att primärvården inte längre framstår som skrämmande utan ett spännande val för riktiga doktorer. Streetsmarta överlevnadstips på introduktionen och kreativa knep med tidboken visar tydligt att han alltid är på vår sida. Tack Pontus, vi är nu kungar över våra tidböcker«.

Tuba Görgülü belönades för att hon »…är en oerhört kompetent läkare som sprider god stämning bland kollegor och med lätthet vinner förtroendet hos patienten. För oss AT-läkare är hon en förebild på många sätt. Hon ger bra stöd, är alltid tillmötesgående och hjälper oss att utvecklas och växa in i rollen som AT-läkare. Hon är trygg att arbeta med, en bra handledare och inspirerar oss till att alltid se till hela patienten«.