Linda Bergström, Håkan Carlsson och Matthias Fassbender – rosade handledare i Västmanland.

Utmärkelsen motiveras enligt följande:

»Linda Bergström har förmågan att läsa mellan raderna och förstår både de direkta och indirekta frågorna när man undrar något. Hon är hjälpsam, engagerad och undervisar gärna. Linda är alltid stöttande och tar sig tid att lyssna och förklara när det behövs.«

»Håkan Carlsson är en förebild för hur man ska vara som läkare. Trevlig, hjälpsam och med kloka resonemang där patientens förutsättningar står i centrum. Med sin stora respektfullhet mot både kollegor och patienter är han alltid tillgänglig för frågor och är med sin starka pedagogiska ådra en fröjd att jobba med.«

»Matthias Fassbender är en superb handledare som utöver att han alltid ställer upp är otroligt pedagogisk och engagerad i undervisning, och låter yngre kollegor utföra praktiska moment. Matthias uppmuntrar till inlärning på både mottagning och operation och kan med sina stora kunskaper leda en till djupare förståelse inom området.«