Beta Falk, Frida Bråbäck och Sofia Olsson – årets handledare i Dalarna.

Nomineringarna motiverades enligt följande:

Beata Falk: »Beata handleder med engagemang och intresse genom att ställa frågor och få en att tänka till kring handläggningen. Genom en öppen och prestigelös framtoning får hon en som AT-läkare att våga fråga och föreslå handläggningar och på så sätt utvecklas både kliniskt och teoretiskt. Att gå med Beata på akuten känns både roligt, lärorikt och tryggt.«

Sofia Olsson: »Alltid mån om att varje AT-läkare ska ha en så bra placering som det går. Tar tålmodigt emot feedback varje vecka och kämpar vidare med förbättringsmöjligheten. En aldrig sinanade positiv energi och god vilja. Om man skulle må dåligt eller ha ett bekymmer vet man att man kan vända sig till Sofia.«

Frida Bråbäck: »Trots en mycket belastande arbetssituation svarar alltid Frida med ett leende när man ber om hjälp, spelar ingen roll om det är en AT-läkare, en sköterska eller en patient som behöver stöttning. Trots en enorm belastning visar hon en aldrig sinande energi utan inspirerar med sitt arbetssätt men även med sin personlighet. Alltid varm, positiv och stöttande.«

Daniel Fröjd (ej med på bild): »Glad, positiv och hjälpsam. Tar sig alltid tid för att hjälpa till och lära ut. Stort tålamod, omhändertagande och didaktisk.«