Farhad Rashed och Joakim Olofsson

Motiveringen för Joakim Olofsson lyder: »Mycket bra stöd på akutmottagningen. Lyssnar på förslag och låter AT-läkaren tänka själv.”

»När man ser att det är Joachim som är resursläkare pustar man ut. Joachims lugn sprider sig till den generellt ångestfyllda AT-läkaren. Han är alltid motiverande och pedagogisk och hjälper oss framåt.«

»Tar sig alltid tid att lyssna, resonera, förklara hur mycket det än är att göra.«

Motiveringen för  Farhad Rashed lyder:

 »Farhad har, utöver att han sprider medicinsk kunskap, fått oss som AT-läkare att alltid känna oss sedda och hörda. Vi har aldrig känt oss ha ’dumma frågor’, och Farhad har alltid på något magiskt sätt bara ’dykt upp’ när vi haft mycket eller svårt. Farhad har fått oss AT-läkare att växa både kunskapsmässigt och etiskt gällande alla de aspekter som det innebär att vara läkare.«