Kajsa Kroneld Johansson och Joakim Lindh.

– Det är skitkul att bli årets AT-handledare, jag tycker att det är jättestort. Jag har lagt ner tid och energi på min handledning och det är roligt att det har gett resultat, säger Joakim Lindh i ett uttalande från SÄS.

Joakim vann AT-handledarpriset med följande motivering: »Handledarsamtal med Joakim var alltid något att se fram emot. Det kan bli såväl livs- som medicinlektioner. Joakim är duktig på att lyfta upp en på ett sätt så att man går därifrån med ökat självförtroende. Joakim engagerar sig och förbereder interaktiva miniföreläsningar inför handledarsamtal inom ämnen som önskas av oss AT-läkare. Fantastiskt bra jobbat och Joakim förtjänar minst två heliumballonger samt en god kaka!«

Vinnaren utses genom att AT-läkarna skickar in nomineringar för de handledare som hjälpt dem mest. Därefter får AT-läkarna rösta anonymt på den handledare som de tycker är bäst. I år gick andraplatsen till Kajsa Kroneld Johansson, även hon på på verksamhetsområde medicin.