Peter Stålmarck och Pauline Koch

Motiveringarna lyder: »Pauline har ett stort engagemang för utbildningsfrågor och i synnerhet ett extra driv för sin sektion inom ÖNH-anestesi. Hennes uppmuntran till fortbildning och delgivande av sin kunskap gynnar inte bara ST-läkarnas utveckling utan hela klinikens. Hon är en trygg och kompetent klinisk handledare som alltid finns tillgänglig för frågor och stöd. Hon är ett energiknippe vars framåtanda är omöjlig att stå emot!«

»Peter skapar genom sin humor och sitt lugn en trygg lärandemiljö, vilket uppskattas särskilt mycket i samarbetet med nya ST-läkare. Han har en pedagogisk ådra som visar sig tydligt då han tar sig tiden att förklara allt som man frågar om och mer därtill! Peter lyckas uppfylla den gyllene kombinationen av att vara trevlig, ödmjuk och kompetent.«