Nadja Faris och Eric Dryver. Foto: Hedvig Örneholm

Motiveringarna löd: 

»Med Eric känner man sig alltid upplyft och stärkt. Han har en fantastisk förmåga att få det man säger eller föreslår att framstå som rimligt även i de fall som det inte är det. Och han säger det på ett sätt så att man känner att man tänkte rätt och inte tvärtom. Han har också ett väldigt fint sätt att på förhand avväpna sin kritik. Och när han involverar en i sitt tänkande, då man får vara med i Erics resonemang, i hans huvud, då känns det som att man tänker tillsammans, vilket är så kul och så lärorikt.«

»Nadja är schysst, pedagogisk och tar sig tid att undervisa även under stressiga förhållanden på akuten. Hon ger feedback/feedforward på ett upplyftande sätt. Hon är tydlig i sitt handledarskap. Hon får en att känna sig som en kollega, en i teamet. Hon är bra på att se AT-läkaren och har ett väldigt inkluderande och tryggt bemötande. Nadja har ett föredömligt patientbemötande, stor kunskap som hon gärna delar med sig av och hjälper AT-läkaren vidare i sitt resonemang och är till stort stöd i utvecklingen mot att självständigt utforma förslag till handläggning. Det är alltid en toppendag när man får jobba med Nadja!«

Förutom äran och ett diplom fick de båda en handgjord mugg med sina namn på. Stort och välförtjänt grattis till dem båda!