Denna webbplats vänder sig till läkare
company

Att arbeta på Dedicare har flera fördelar

Vi matchar dina önskemål!

Dedicare är ett väletablerat företag med många nöjda kunder. Vi håller vad vi lovar och strävar efter genomgående hög kvalitet. Vi har alla jobbat inom vården, har lång erfarenhet och kan vård. Därför kan vi matcha dina önskemål med en bra uppdragsgivare som passar dina behov och önskemål.

Enkelt

Du talar om vad du vill göra, och var och när du vill jobba, vi ordnar resten. Du kan koncentrera dig på att göra ett bra jobb!

Personligt

Du får din egen kontaktperson, som lär känna dig väl, för att kunna tillgodose dina önskemål och behov. Vi följer upp hur du trivs och hur det går för dig. Våra medarbetare är mänskliga, trevliga och värdesätter personliga relationer. Vi fungerar som ett litet företag trots att vi är stora.

Flexibelt

Hos Dedicare får du oftare användning av alla delar av din kompetens, eftersom du har möjlighet att byta arbetsplats och/eller arbetsuppgifter om och när du vill. Vi erbjuder många, bra och varierande uppdrag över hela Sverige och Norge. Att pröva nya arbetsuppgifter och miljöer inspirerar, ger ökad kompetens och värdefull erfarenhet.

Läs även:
Läkartidningen Debatt: Läkare som vill knäcka extra bör välja auktoriserade bemanningsföretag

Artikel om arbetgivarguiden

Karriärläkare: Mångsidighet och professionellt bemötande lockar