Denna webbplats vänder sig till läkare
company

Utveckla både dig själv och hela sjukvården

Läkarjouren är ett komplement till den befintliga vården. En viktig pusselbit för att kunna hålla löftet om en god och jämlik vård, men också ett slags första hjälpen när det behövs extra kompetenser i form av läkare och sjuksköterskor.

Som läkare och sjuksköterska hos Läkarjouren hjälper du till att uppfylla löftet om en god och jämlik vård. Du utvecklar också din egen kompetens. Vill du fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner. Och eftersom vi har en mängd uppdrag i både Sverige och Norge har du stora möjligheter att välja både var och hur du vill jobba.

Vårt huvudkontor ligger i Luleå, men vi är verksamma från Kiruna i norr till Karlshamn i söder, samt i Norge genom dotterbolaget Narco Polo.

Intresseanmälan

Kontakta oss så återkommer vi till dig med uppdaterad information om lediga uppdrag http://lakarjouren.se/kontakta-oss/ 

 

Tillsammans för en bättre vård!

Läkarjouren är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag som matchar specialistkompetenser med kvalificerade vårdtjänster. Alltid utifrån kunskap och omsorg om både vårdgivarens och vårdtagarens behov och villkor.