Denna webbplats vänder sig till läkare
company

Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!

Vill du vara med att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare? Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län.

För att nå dit gör vi ett omfattande kvalitetsarbete som innebär nya arbetssätt och lösningar. Region Sörmland har många spännande och viktiga jobb. Vi söker kompetenta och engagerade medarbetare som vill växa och utvecklas med oss. Tillsammans bidrar vi till att ge länets invånare en bra service och god vård.

Vi är en av länets största arbetsgivare med cirka 7500 personer inom 120 yrken. De allra flesta jobbar med arbetsuppgifter relaterade till hälso- och sjukvården på ett av länets fyra sjukhus, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Nyköpings lasarett, Kullbergska sjukhuset eller Karsudden i Katrineholm, samt någon av de regionsdrivna vårdcentralerna eller inom Folktandvården.

Hos oss får du de mindre sjukhusens fördelar med en personlig och nära känsla samtidigt som det är sjukhus med bred verksamhet, modern diagnostik samt högkvalitativ vård och behandling. Varje sjukhus har bibliotek med stort utbud av databaser och tidskrifter. Inom regionen finns det goda kommunikationer med kollektivtrafik och med bil, vilket gör det lätt att ta sig till de olika klinikerna.

 

Är du läkare, sjuksköterska eller barnmorska och vill veta mer kontakta

Catrin Dagander, 072-143 14 12

 

Samverkan och utveckling

Regionen verkar över gränserna och har ett aktivt samarbete med omkringliggande högskolor, kommuner och andra regioner. Utvecklingstakten är hög, likaså ambitionen om att ta till vara ny teknik, ompröva arbetsmetoder och satsa på vår forskning- och utvecklingscentrum (FoU-centrum). FoU-centrum erbjuder ekonomiskt stöd till forskning och två gånger per år kan anställda ansöka om forskningsmedel för forskning. Vi ger ekonomisk ersättning både till tid att ägna sig åt forskning och till omkostnader, t.ex. kostnader för laboratorieprover.

Här kan du läsa mer om att forska i Region Sörmland

Se våra förmåner

Läs mer om oss och våra lediga jobb: