company

Närhälsan

Närhälsans verksamhetsidé är att utveckla primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar och 4 500 medarbetare finns vi nära invånarna i Västra Götaland och gör skillnad för deras liv och hälsa.

 

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi finns på hundratals platser med olika mottagningar:

·         vårdcentraler

·         barnavårdcentraler

·         rehabmottagningar

·         jourcentraler

Närhälsan är offentligt driven och vinst går till att utveckla verksamheten. Vi driver verksamhet inom både beställd vård och vårdval, och i all verksamhet vill vi erbjuda god service och vård med hög kvalitet. Inom organisationen finns även forskning och utveckling FoU och stödfunktioner som apotekare, ekonomi, HR, IT, kommunikation, säkerhet och utveckling.

Vi utbildar framtidens medarbetare och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den hälso- och sjukvård invånarna efterfrågar, nu och i framtiden.

 

Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö

Vi ser kompetens som en gemensam resurs där ny kunskap används och utvecklas. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och månar om att varje medarbetare är delaktig i förbättringsarbetet. Hos oss får du individuell kompetensutveckling. Läs om fördelar och förmåner med att arbeta i Närhälsan här.

glada tjejer

 

ST-tjänst på Närhälsan

För dig som är intresserad av ST-tjänst i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.

kille

 

 

Karta

 

 

 

Hitta lediga tjänster och läs mer om att arbeta hos oss.

Följ Närhälsan på

LinkedIn

Facebook

Instagram