Denna webbplats vänder sig till läkare
company

Tillsammans skapar vi primärvård i värdklass

Vill du ha ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Vi söker alltid duktiga medarbetare som vill driva och utveckla primärvård i världsklass. Kom och bli en del av Närhälsan!

Vi är störst i Sverige på primärvård. Vår verksamhetsidé är att utveckla primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar och cirka 6 000 medarbetare finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa varje dag.

Vi är offentligt driven och all vinst går till att utveckla verksamheten. Vi finns på hundratals platser i hela Västra Götaland med olika mottagningar:

·         vårdcentraler

·         barnavårdcentraler

·         rehabmottagningar

·         jourcentraler

.         Närhälsan Online – digital mottagning

Vi driver verksamhet inom vårdval och vill erbjuda god service och vård med hög kvalitet. Vi tar även tillvara digitaliseringens möjligheter för detta.

Inom organisationen finns också forskning och utveckling FoUUI och stödfunktioner som apotekare, ekonomi, HR, IT, kommunikation, säkerhet och utveckling.

 

Gemensamt skapar vi god arbetsmiljö

I Närhälsan ser vi kompetens som en gemensam resurs där ny kunskap används och alltid utvecklas. Vi ser även mångfald som en tillgång och välkomnar flerspråkiga kollegor med olika bakgrund och erfarenheter.

För dig som studerar till eller är färdigutbildad läkare finns flera karriärvägar inom Närhälsan. Hos oss kan du kombinera forskning med en fast tjänst eller disputera inom primärvård som en del av din tjänst.

Vi erbjuder dig många olika karriär- och utvecklingsvägar – medicinsk rådgivare, handledare, utbildare, chefläkare, forskare, vårdcentrals- eller områdeschef med mera.

Vi ger goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och är mån om att varje medarbetare är delaktig i förbättringsarbetet.

Vi utbildar framtidens medarbetare och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den hälso- och sjukvård invånarna efterfrågar, nu och i framtiden

Gör din ST-tjänst i Närhälsan

För dig som är intresserad av att göra ST-tjänst i allmänmedicin på Närhälsan erbjuder vi dig en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Vi arrangerar regelbundet ST-träffar där du får byta erfarenheter med många kollegor. Ska du göra BT finns möjlighet till integrerad BT i din ST-tjänst. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.