Denna webbplats vänder sig till läkare
company

Driva en verksamhet eller jobba som anställd - valet är ditt!

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Du som är intresserad av att driva och utveckla en verksamhet kan välja att gå in som aktieägare eller arbeta som anställd på en av våra många verksamheter.

 

Bli aktieägare och verksamhetschef

Vårt koncept är unikt då du som är aktieägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar. Samtidigt har du tryggheten i att vara anställd. Som verksamhetsansvarig och anställd på våra enheter innebär det även att du omfattas av ekonomisk trygghet då Praktikertjänst står för finansiell stabilitet.

Frihet att leda och påverka

Du är arbetsledare för ditt team. Du ansvarar för den dagliga driften på mottagningen och håller i trådarna vad gäller kvalitet, ekonomisk utveckling och medarbetarfrågor. Till din hjälp har du tillgång till en personlig affärscoach samt specialister inom ekonomi, marknadsföring, juridik och medarbetarfrågor från Praktikertjänsts kontor. Alla nya tandläkarteam i Praktikertjänst går verksamhetsutvecklingsprogrammet Addera.

I din roll på Praktikertjänst har du och mottagningen det stora bolagets trygghet i ryggen både när du ska starta en verksamhet och när du är igång.

Just nu har vi flera lediga verksamheter som snart behöver en eller flera nya verksamhetschefer. Se vilken mottagning som passar dig här: https://www.praktikertjanst.se/karriar/lediga-verksamheter/

Bli anställd

Vi är över 9000 personer som arbetar i vården. Alla är olika med sin alldeles egna expertis. Här möter du kollegor från hela landet som berättar hur det är att vara en del av Praktikertjänst.

Vi vill vara det självklara valet för alla som vill arbeta med vård. Se alla våra lediga tjänster här: https://www.praktikertjanst.se/karriar/lediga-tjanster/

Branschens mest nöjda medarbetare

En av våra ambitioner är att ha branschens nöjdaste medarbetare. I Praktikertjänstkoncernen arbetar drygt 9 000 personer på verksamheter över hela landet. Företagets unika affärsmodell innebär att de 1 900 aktieägarna själva arbetar i verksamheterna som tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. På mottagningarna arbetar även tandsköterskor, receptionister, läkarsekreterare, undersköterskor, röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker, rehabiliteringspersonal, personliga assistenter, vårdadministratörer och många fler. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 300 personer med bland annat administration, kvalitetssystem, stöd och rådgivning.