Hösten är här och arbetet har varit intensivt. Jag sitter framför datorn, det är midnatt och stormen börjar ruska om träden där ute. Regnet strilar mot fönstret. Jag inser att min komplediga vecka startar efter morgondagens arbete.
En ledig vecka! Har köpt två nya pocketböcker, ska nog börja med den om Karl XII … Ska bara vara … Fast det var något jag skulle ordna … Bäst att skriva upp vad det var. Först på listan kommer ändå att läsa mina nya böcker … Artikeln till Läkartidningen har ju legat halvfärdig ett bra tag, dags att ta tag i det … Ska kolla upp referenserna i veckan, kanske det dykt upp något nytt intressant …
Hmmm, måste fixa till motorcykeln, den ska ju bytas mot en nyare modell. Avgassystemet ska återställas till original, ren avslappning att pyssla med … Sedan är det ju den där föreläsningen om anorexi som jag ska hålla, måste ordna det… Powerpoint får det nog bli …
Båten ligger utanför huset, måste ordna kapellet och få tag i killen som skulle renovera motorn … Glömt skruva ur pluggen till dräneringen. Och det regnar. Nåja, snart ledig vecka. Trädgården behöver nog fixas till, vinterna är ju snart här. Måste kratta löv, sen var det ju den där vildvuxna busken som måste kapas ner ….
Sa inte hustrun något om att jag fått en tandläkartid på fredag … Tanden har ju värkt av och till sista halvåret, så det är nog dags … Måste förresten passa på att prata med neurologen om min placering där till hösten …
Ledig vecka, underbart … Ska verkligen passa på att njuta …