Medicine studerandes förbund (MSF) bemannade, liksom Sveriges yngre läkares förening (Sylf) och Läkarförbundet, Saco-tältet under Stockholm Pride, men fanns också på Sacos studentråds flak där representanter från studenternas medlemsförbund samlats för att visa sitt stöd.

En av manifestationens styrkor är just att vi, trots en mångfald av politiska och etiska agendor, har enats om att stödja allas lika värde och rättigheter.

MSF:s engagemang i Pride har fått ett mycket positivt gensvar av våra medlemmar. Det utgör inget som helst hot mot vårt partipolitiska oberoende och vi ser heller inte någon anledning att censurera arbetet för mänskliga rättigheter framledes. 

Läs även:
Varför deltog Läkarförbundet i Pridefestivalen?
Ett ställningstagande mot diskriminering på arbetsplatserna
Glädjande att Läkarförbundet och Sylf fanns med i Stockholm Pride  
Förbundet gick över gränsen under Pride
Sylf driver jämlikhetsfrågan »with Pride«