Platsannonsera här

Räckvidden i Läkartidningen och Läkarkarriär.se är oslagbar om du söker läkare. Här kan du kombinera en printannonsen i Sveriges mest lästa tidning för läkare med de olika digitala möjligheterna som Läkarkarriär.se ger och på så sätt nå målgruppen både via tidning och sajt.

Platsannonsinformation Läkartidningen print 2021

Bannerannonsering på Läkartidningen.se 2021

Så här syns du på Läkarkarriär.se 2021

Kontakta oss så berättar vi mer. Tel 08-790 35 60 eller annonser@lakartidningen.se

Så här kan du som arbetsgivare synas på Läkarkarriär.se

  1. Om du bokar en printannons i Läkartidningen så finns den automatiskt med i den sökbara Tjänstelistan med alla lediga tjänster här på Läkarkarriär.
  2. Om du dessutom bokar Jobb i fokus så finns din annons även med i den rullande listan i högerspalten. OBS! Listan rullar även på Läkartidningens startsida, vilket höjer OBS-värdet avsevärt.
  3. Under Arbetsplatsprofiler kan ni under ett år marknadsföra ert företag eller er klinik med text och bild, vilket ger våra läsare en chans att lära känna just er arbetsplats ännu bättre. Direkt under er profil syns alltid era platsannonser som ligger på sajten.
  4. Du kan boka en banner på Läkarkarriär för att maximera exponering av din lediga tjänst.
  5. Om du har bokat en Arbetsplatsprofil eller Jobb i fokus så syns din annons även i Jobbmejlet som skickas till ca 42 000 mottagare varje lördag.

För mer information och priser kontakta oss på 

08-790 35 60 eller annonser@lakartidningen.se